maanantai 17. marraskuuta 2014

Huomenna matka jatkuu Karibiaa kohti

Aika mennyt täällä mindelossa vähän vatsatautia sairastaessa on tullut levättyä nyt tuntuu että maha alkaa olla kunnossa että voi jatkaa yli Atlantin. Huonoa ruokaa sain italialaisessa ravintolassa, en tule koskaan enää tilaamaan pastaa ravintolasta. Täällä tavattu taas kaksi yksinpurjehtijaa. Molemmat ovat Etelä-Afrikasta toisella 40 jalkainen kisa vene ja toisella 29 jalkainen pitkäkölinen matkavene, on se mukava nähdä muitakin pienillä veneillä menijöitä. Tänään tuli käytyä uloskirjautumasta maasta ulos eli huomenna on vaan lähdettävä eteenpäin tiedossa noin 2100 merimailia barbadokselle. Matkaan menee noin 18-22 päivää jos kaikki hyvin menee ja mikä ettei menis nyt alkaa pikkuhiljaa paikatkin pysymään kunnossa. Alkaa ilmeisesti lapsentaudit olevan korjattu. Koitan päivitellä ylityksellä muutaman päivän välein tilanne tietoja. 

12 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa ylitykseen.Viestiä odotellen.

  VastaaPoista
 2. Hyvaa ja turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 3. Hyviä tuulia ja turvallista matkaa. Rukouksin sinua muistava Airi-täti

  VastaaPoista
 4. Onpa hyvä, että sait taudin kuriin! Nyt jäädään odottelemaan Barbadokselle saapumista. Koetapa pitää meidät maakravut ajan tasalla ylityksessä.
  Jatkoja!
  -Jukka

  VastaaPoista
 5. Markus lähti tänään ylittämään Atlantia. Eilen vielä merimiestä heikotti, joten oli ankkurissa yön yli. Pyysi laittamaan tilanne tietoa tänne blogiin.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti yön yli nukkuminen auttoi. Hyviä kelejä ja turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 7. Joulu karibialla ....ei kuulosta ollenkaan pahalta.Hyvää matkaa.

  VastaaPoista
 8. Kuubaan vaan, salsaa ja naisia.

  VastaaPoista