torstai 15. tammikuuta 2015

Aikaa. Mennyt nopeasti täällä grenadalla

Matkan jatko tänä vuonna panavan kanavan läpi ei ole vielä varmistunut. voi olla että jään tänne caribialle vuodeksi. Sunnuntaina saapui suomalainen sy chiara samalle ankkuripaikalle prickle bay.
Olen korjaillut chiaran autopilotin ja laittanut tuuletus aukkoja  jääkaapin kompressorille. Mukava on ollut taas vaihteeksi tavata suomalaisia. Ei pääse suomenkieli unohtumaan. Kiitos Jarille ja ninalle hyvästä seurasta. aika mennyt nopeasti täällä Karibialla. Keli on ollut todella sateista viikon ajan täällä grenadalla moni vene lähtenyt pohjoista kohti siitä syystä mutta perjantaina kelin on luvattu paranevan. Tänään käytiin Jari ja nina tammilehdon  kanssa tutustumassa st Georgesiin.

7 kommenttia:

 1. Kyllä menee Himenen kipparilla hienosti.On näissä muistelemista/puheenaihetta sama missä ja milloin Markus tätä planeettaa kiertelee.
  tv:fanit Kokkolasta

  VastaaPoista
 2. Kannattaisiko kuitenkin lähteä kohti Panamaa huhtikuun alun tienoilla? Olisi aikaa purjehtia pois trooppisten myrskyjen alta. Alkavat joskus kesäkuun puolella.
  Kalle

  VastaaPoista
 3. Paljonko siellä missä nyt olet maksaa veneen pitäminen vuorokaudessa tai viikossa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankkurissa oleminen Ilmaista. Ruokaan palaa Noin 500€ kuussa+ mitä menee muihin menoihin

   Poista
 4. Tuohan Markus tänne Kokkolaan kuubalainen nainen, kun palaat Suomeen ; ). T.Maucca

  VastaaPoista
 5. Juuri noin tuollainen maailmanympäripurjehdus kannattaa ottaa. Merimaileja ei kannata ahnehtia, ja satamaa kannattaa vaihtaa vasta sitten, kun menokenkä alkaa potkia kunnolla eteenpäin. Kyllä se jossain vaiheessa sen kuitenkin tekee.

  VastaaPoista
 6. Tervehdys. En löydä Himeneä MarineTraffigista en nimellä en numerolla ?Pitäiskö näkyä ?
  terv Antero

  VastaaPoista