perjantai 13. helmikuuta 2015

Aruba

Eilen tulin tänne aruballe. Reilu vuorokausi purjehtimista ja puolet matkasta koneella. Olen täällä tiistaihin asti oli tarkotus lähteä maanantaina mutta maanantai on paikallinen kansallinen vapaapäivä. 
Marinassa ollaan ja lämmintä riittää. En olekaan ollut marinassa muutamaan kuukauteen mukavaa vaihtelua ankkurissa kellumiseen. Juokseva vesi. Kahden hotellin Palvelut käytössä.marina kuuluu hotelleille,  himene  on kasinon vieressä. Kaikki palvelut vieressä. Ainoastaan supermarketit on vähän sivussa. Kaikki kauppakeskukset täynnä merkkivaate ja koru liikkeitä. Muutama ihminen on tullut kyseleen mistä olen tullut tänne eivät tunnu tuntevan suomenlippua.

8 kommenttia:

 1. No, nyt hän ottaapi ja naattiipi, kun on Marinassa juokseva vesikin. Luxusta! Jatkoja! -Jukka

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää Markus.

  Terveisin Veikko ja Lena perheineen.

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa Ystävänpäivää toivottelee Suntinrannan Seilari. Toivottavasti matka jatkuu yhtä suotuisin tuulin.

  VastaaPoista
 4. HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ .OLEMME ALAVIESKASSA ULKOSAUNAAMASSA.SAUNAN ISÄ TEKI KUN TULI SODASTA.NAUTISKELEHAN LÄMMÖSTÄ.TÄÄLLÄ PAKKANEN KIRISTY.RAKKAIN TERVEISIN KUMMIT.

  VastaaPoista
 5. Suomenlipun tunnettuus loppuu Euroopan rannikon jälkeen.
  Loppuviikolla tuulet näyttäisivät olevan taas kohtuullisia. Lähempänä rannikkoa tuulet ovat kovempia. Myötäistä joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 6. Onko Panaman kanavan läpimenolle annettu joku määräaika kun tuo Markus noin kiivasta vauhtia pitää? Ei paria päivää kauemmin viihdy yhdessä paikassa.

  VastaaPoista
 7. Aikataulu taitaa liittyä Tyynenmeren tuuliin lähinnä..
  S/Y Nordic Explorer

  VastaaPoista