sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Tahitilta ollaan

Tahitilla ollaan oltu nyt muutama päivä aika menny venettä korjatessa, levätessä. En vielä tiedä jatko suunnitelmista ainakin olen täällä viikon. Miettinyt minne jättää himene vuodeksi ja tulla töihin Suomeen.  Ehkä purjehdin takas tuamotulle tai uuteen-Seelantia. Blogin päivitys on jäänyt vähemmällä huonojen nettiyhteyksien takia yritä kirjoittaa enemmän kun saan veneen taas kuntoon.

17 kommenttia:

 1. Markus Vilmi tilinro. FI4451620050003048
  Tuolle tilille voi Markusta sponssata.

  VastaaPoista
 2. Moi Markus!Vie vene mielummin Uuteen-Seelantiin. Homelessin vieressä Whangareissä on tilaa:) Jos haluat lisätietoja lähetä meille spostia.

  VastaaPoista
 3. Terve Markus. Hintataso varmasti järkyttää Tahitilla. Toivottavasti saat hieman sponssi rahaa. Itsekin tiedämme kuinka jo muutama kymppi lämmittää sydäntä. Meillä on vene telakalla marina Taravaossa ja sieltä löytyy erittäin ystävällinen Yvan jolta voit kysellä tarjousta veneen säilytyksesta. Sposti on tnc.commercial@mail.pf. Toinen paikka on Apatakilla ja pitäisi olla kuivempi kuin Taravao. Vinkkinä jos katselet lentolippuja suomeen niin täytyy mennä airfrance.US sivulle ja valita edestakainen matka losiin niin löytyy paljon edullisemmin sitten losista halvin on kait Norwegian. Tsemppiä ja lisätietoa jani.hayrynen@gmail.com Sy Dreamcatcher

  VastaaPoista
 4. Uusi Seelanti on hieno mesta sinne kannattaa ehdottomasti menna. Siella on myos kysyntaa kalastusalusten miehistolle!? Ainakin oli viela jokunen vuosi sitten. Tyolupa jne asiat paljon helpommat kuin esim Australiassa.

  Tsemppia!

  VastaaPoista
 5. Jees, Suntinrannalla ollaan just samaa mieltä - Uuteen Seelantiin! Ei kun sieltä töitä ettimään! Olipa hieno vinkki tuo viimeinen. Sitäpaitsi Sinunlaiselles varmana löytyy yhtä ja toista. Ammattimiestä aina tarvitaan. Jatkoja -Jukka

  VastaaPoista
 6. Suomeen ei kyllä kannata ainakaan töihin tulla. Uuteen Seelantiin vaan, sieltä saattaa kouraan jäädä vähän muutakin kuin känsät.

  VastaaPoista
 7. Onkohan Tahiti EU-aluetta siinä mielessä, että voit vapaasti mennä töihin siellä, jos sattuu sopivaa työtä löytymään?

  VastaaPoista
 8. Älä jätä reissu kesken. Pohjolaista ei jätetä!

  VastaaPoista
 9. Mikko, mulla oli vaikeuksia laittaa tilille rahaa. Onko tili numero oikea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kyllä se on oikea. Elikkäs uudestaan.
   Markus Vilmi
   FI44 5162 0050 0030 48

   Poista
  2. Ulkomailta siirrettäessä tarvitaan myös OP Ryhmän BIC-tunnus.
   OKOYFIHH
   FI4451620050003048

   Poista
 10. Aivan oikean numeron Mikko on antanut ja mekin muistimme Kummipoikaa,raha liikkui.Järkeviä kommentteja satelee Markukselle,mikä on viisainta.Itsekin äitinä ajattelen että kotiin saa aina tulla mutta mikä nyt on viisainta on asia erikseen.Laittaisin kaikki Veneenvalmistajat talkoisiin jos ois valta niin kuin on mieli.No joo,toivottavasti matkasi saa jatkua onnellisten siipien alla.Terev,Kummit.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä sinne! Kuule. Eikö vene-lehti ostaisi juttujasi?

  VastaaPoista
 12. Taitaa olla niin,että rahankeräys vaatii virallisen rahankeräysluvan. Kannattaa hoitaa kuntoon ettei ahne valtio pääse rankaisemaan.
  Jos asia on kunnossa niin ilmanmuuta täältäkin vähän rahaa löytyy jo mielenkiintoisen blogin seuraamisen vuoksi!

  VastaaPoista
 13. Lahjan antamiseen yksityiselle henkilölle ei ole mitään estettä. Lahjaveron raja on €4000 ja vasta sen jälkeen Markus olisi verovelvollinen saamistaan lahjoista.

  Mistään muodollisesta rahankeräyksestähän ei ole kysymys. Siis jokainen voi ihan laillisesti lahjoittaa minkä summan tahansa ilman että siitä koituu mitään laittomuuksia, ääritapauksissa ainoastaan veroseuraamuksia Markukselle.

  Ihmistä voi auttaa ja elämässä ottaa rennosti ihan lakia rikkomatta!!

  VastaaPoista
 14. Juu ihan periaatteesta täytyy vähän jeesata kun ilmatteeksi tullut blogiakin seurattua . Sekä arvoostan tälläisiä jääräpäisiä suorituksia . Vissiin rekan ratista tienattu potti sulanut pikkuhiljaa .. tv.G

  VastaaPoista
 15. Moi Markus. Mulla on oma vene Gold Coast QLD ja vuoden lopulla siirretaan Sydney Harbour. Voin auttaa jarjestelyissa ja kontakteissa. T Seppo , S/Y Swanky
  +61418823967

  VastaaPoista