sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Telakka 1

Venettä on laitettu kuntoon säilytystä varten tänään meni 2 pussia roskiin, täynnä ruosteisia säilykepurkkeja. kaikki ruosteiset tavarat menee roskiin, vuotanut suolavettä lokeroihin. Kun tulen takaisin veneelle on tiedossa skuuttikiskojen vaihto ja kaidetolppien jalkojen irti otto ja tiivistys.  Tänään tuli ylös vähän kauemmin vesillä ollut vanerivene.

7 kommenttia:

 1. Olen seurannut matkaasi viime vuoden! Kiitos, että sain olla mukana seikkailuissasi. T: Seilaava maakrapu Tampereelta.

  VastaaPoista
 2. Hei Markus. Vuokraisitko satelliitti puhelintasi Atlantin ylitystä varten? Terveisin R. Kokkolasta email: lydiasailing (at) gmail.com

  VastaaPoista
 3. markus......missä menet ?

  VastaaPoista
 4. Olen jo kotona Suomessa Kokkolassa. Lensin Suomeen 5 marraskuuta.

  VastaaPoista
 5. Laita juttu tulemaan valmisteluista joita teit veneelle 15kk seisokkia varten.

  VastaaPoista
 6. Hei Markus. Löysin tämän Blogisi vasta nyt. Itse Olen kansimiehenä S/y Fiialla Raahessa. Raahenfiia.fi = sivustot.
  Minulla on pyörinyt mielessä tuo sinun haaveen toteutus jo vuosia. 7 vuotta kuunarilla töissä ja nyt hankinnassa oma pursi, tai no vakavana haaveena vielä. En Tanskansalmea pitemälle ole purjehtinut koskaan. ja silloinkin gastin kanssa. KV.Huviveneen kuljettajan lupakitrja, SRC + ym..
  Käytännön tieto puuttuu ihan näistä isoista ja suolaisisa vesistä. Ethän pahastu jos kyselen joskus käytännön asioilta sinulta jo kokeneemalta neuvoa. Timo Kaipio Raahe

  VastaaPoista
 7. Hei Markus.Kerro kuulumisia,milloin lähdet maalimalle?

  VastaaPoista