lauantai 20. syyskuuta 2014

Pikku hiljaa kone remontti edistyy

Eilen vihdoin tuli osat vetukselta koneeseen viikon tavarat olivat las palmasin tullissa, hitaasti näköjään kaikki tapahtuu täällä päin, ilmeisti siesta vie aikansa mutta pääasia on että asiat menevät eteenpäin että pääsee jatkamaan matkaa. Pikku hiljaa alkaa lanzarote kyllästyttää saarella ei ole paljon nähtävää. Kun ei oikeen musta kivi kiinnosta. Viimeistään jatkan matkaa täältä puerto calerosta lokakuun 8 päivä  sinne asti on satamamaksu maksettu 30 päivää 614€.

3 kommenttia:

 1. Hitaasti hyvä tulee.:)
  Tollasella reissulla vastoinkäymisiä tulee varmasti kaikille.
  Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen... mun entisessä 28-jalkaisessa veneessä meni vedet ja öljyt kolmeen kertaan sekaisin ennenkuin selvisi. Vesi EI tullut pakoputken kautta niinkuin ensin ajateltiin, vaan asennuksesta puuttui laponestoventtiili. Kun lämpimän koneen sammutti ja alkoi pakosarja jne.. jäähtyä niin sinne muodostui alipaine mikä rupesi imemään merivesipumpun siipipyörän läpi vettä kunnes oli pakosarja täynnä ja vettä myös männän päällä.

  Eli tukossa oleva/toimimaton/puuttuva laponestoventtiilikin voi aiheuttaa saman asian kuin vaikka riittämätön joutsenkaula pakoputkessa.

  VastaaPoista
 3. Lappoventtiili oli tukossa nyt auki mut silti vaihtui isompaan lappoventtiiliin ja pakoputkeen tuli myös sulkuventtiili ei pääse enää merivesi mun koneen joukkoon

  VastaaPoista