perjantai 12. joulukuuta 2014

Carriacou tyrrel bay

Aamulla klo 07.00 saavuin tänne tyrrel bayn ankkurilahdelle. Matka meni hyvin muuten mutta en nukkunut reilu vuorokauteen kovasta laivaliikenteestä  johtuen , aamulla tuli kirjattua maahan ja varattua telakka aika maanantaista perjantaihin tulee uusi myrkkymaali pohjaan, toinen aurinkopaneeli metalli pajalla tekevät kaaren sprayhoodin päälle vanhalle 130w paneelille, tuli hommattua 150w paneeli targakaareen. Nyt luulis että rupee riittään virta akuista. En halua ladata kokoaikaa koneella lisävirtaa akuille. Jääkaappi vie suurimman osan virrasta ja myötätuulilla tuuligeneraattori ei lataa mitään .

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa Markus.Ompas siellä keppiveneitä.

  VastaaPoista
 2. Hei Markus!

  Hyvää Joulunodotusta sinne maailman merille.
  Tänne Kalajoelle tuli viime yönä pieni lumipeite.
  Meri on täysin sula.
  Pimeys on kohta pahimmillaan.
  sy Merenoja (FE 64) lepää trailerilla pressu päällä ja odottelee ensi kesän tuulia.

  Timo Taari

  VastaaPoista
 3. Onnea ylityksestä. Jos sulle tulee mitään kysymyksiä matkan eteenpäin viemisestä tai paikoista. Esim. Panaman kanavan toiminta ja maksut yms. Niin voit ottaa yhteyttä niin kerron mielelläni ja neuvon kaikessa missä vain pystyn. Nyt kun ollaan itse saavuttu takaisin suomeen, niin on kiva olla avuksi. T. Jani / Sy Dreamcatcher jani.hayrynen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tervehdys kummeilta.

  VastaaPoista
 5. Moi Markus, Joko oot saanut Himenen ylös ja myrkyt pohjaan? Oot kai sentään lepäämään ehtinyt. Hattua nostellaan täällä Suntin rannoilla, Jatkoja Sulle.
  -Jukka

  VastaaPoista