lauantai 20. joulukuuta 2014

Himene on takaisin meressä

perjantaina sain veneen vesille takaisin. Tankkasin myös vesitankin ja diesel tankit täyteen 76 litraa taxfree dieseliä litrahinta 0,86€. Tuli asennettua uusi aurinkopaneeli nyt tuntuu akut pysyvän täynnä. Myrkkymaalia meni 2 gallonaa maksoi 690 us$, nyt ei tarvi nostaa ylös venettä 2 vuoteen.
Tuli tavattua mukavia paikallisia ja kanadalainen pariskunta jolla 37 jalkainen vene ja USA lainen pariskunta Miamista heillä vanha 42 jalkainen betoni kuunari. Telakalla olo oli aika tuskaisaa kuumuudesta johtuen ei paljon tuullut ja lämmintä oli ulkona +30-33 ja veneen sisällä  +30-38.
Mutta nyt olen ankkurissa takaisin ja heti tuli viileämpää keliä lämmintä silti +30 mutta tuuli viilentää. kuvissa näkyy kanadalainen pariskunta ja minun venettä maalanneita poikia.
7 kommenttia:

 1. Joulunrauhaaja siunausta kummeilta.Olemme "hengessä"mukana kanssasi.Nauti elämästä josta olet lapsesta saakka haaveillut.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää veneen pohja. Osta jostain paikallisesta "Hongkongista" 12 voltin virralla toimiva pieni tuuletin (jos et jo omista sellaista). Ei maksa paljon mitään, mutta pistää ilmavirran liikkeeseen, ja viilentää kummasti kuumassa kajuutassa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja siunattua Joulua ja Uutta Vuotta sinulle, Markus!
  Kiitos kaikista viesteistä ja kuvista!
  t. Airi-täti

  VastaaPoista
 4. Siunausta jouluksi Markus ja hyviä tuulia uudelle vuodelle! Olemme hengessä mukana matkallasi.

  Terveisin Raimo, Liisa ja lapset perheineen

  VastaaPoista