torstai 3. syyskuuta 2015

nukualofa 1

ei ole mennyt oikeen hyvin tämä reissu taas hajosi laturi koneesta edellinen kesti 2 viikkoa meni säädin laturista, ostin uuden laturin täältä nukualofa sta, nyt on kone taas kunnossa. ei siinä vielä kaikki ollu no meni ssb radio rikki joutuu nyt pärjäileen uuteen seelantiin ilman ssb radiota. onneksi vielä satelliittipuhelin toimii. uudessa Seelannissa hommaan uuden ssb radion.  aika on mennyt hitaasti kävin yhtenä päivänä saarikieroksella paikallisen taksikuskin kanssa eipä tämä nukualofa kovin kummonen paikka ole todennäköisesti en tule käymään täällä toista kertaa vaikka ihmiset ovat todella ystävällisiä. ens viikolla olisi tarkoitus jatkaa uuteen seelantiin jos kelit sallii. monet on sanoneet että odottaa lokakuuhun. joo odottelisin jos raha asiat olis kunnossa pakko tässä on mentävä takasi töihin ainaki vuodeksi ja jättää himene uuteen seelantiin telakalle.

3 kommenttia:

  1. Etkö pysty ottamaan pankista lainaa ja hoitamaan reissuasi loppuun? Jos löytyy vain lähipiiristä takaajia. Eikö se ole tympeetä jättää reissu kesken. Kaikkea hyvää sinulle sinne!

    VastaaPoista
  2. Sikäli kuin olen oikein käsittänyt, on aika monikin jakanut pallon kiertonsa pätkiin samasta syystä. Ja saattaa se matkanteko maistua mukavammaltakin kun pitää välillä vähän taukoa.

    VastaaPoista
  3. Markus hoi, nyt pistetään kännyt ristiin puolestasi ja Sinäkin siellä. Pyydetään, että Yläkerran Isäntä järjesteleepi asiat hollilleen. Joko töitä Uudessa Seelannissa, tai sitten löytyypi jokin ihmeellinen muu ratkaisu rahan suhteen! Toivotaan ja uskotaan. -Jukka

    VastaaPoista